Hardangervidda Hytteservice - for eitt behagelig hytteliv

Fristar det lite å starte helga med snømoking? ynskjer du å komme fram til ei varm hytte ein kald fredagskveld? Med Hardangervidda Hytteservice får du ekstra tid til å nyte det gode hyttelivet! Vi ordnar alt det praktiske for deg, inkludert levering av ved, utstyr og transport. Du finn oss ved Hardangervidda Fjellandsby på Feet, like ved Vøringsfossen.

 
 

Transport

Vi disponerer fleire kjøretøy og kan stå for transport hele året. For å redusere utgiftene per hytteeiger kan vi slå saman fleire oppdrag.

Vinterstid kan åtkomsten til hyttene være begrensa. Vi har taxiløyve på snøscooter og tilbyr persontransport og transport av mindre kolli. Har du tyngre kolli, bruker vi beltevogn.

Vi har også ATV som kan brukast til både små og store oppdrag vår, sommar og haust. Vil du ha levert eitt lass med sand eller grus, har vi traktorhengar med tipp. Med eitt godt kontaktnett i Hardangerområdet, kan vi og sørge for helikoptertransport.

Hytteettersyn

Hardangervidda Hytteservice kan passe på hyttene når eigaren er borte. Me påser at vatnet ikkje frys, lysene er sløkka, at hytta er i god stand etter uvêr og elles generell tilstandskontroll.  Du bestemmer kva vi skal gjera. Ta kontakt for og arrangere ettersyn.

Fyringsved

Lageret vårt er alltid fylt opp med tørr og god bjørkeved av høg kvalitet. Veden vert selt i 40-liters sekkar. Du kan hente sekken sjølv, eller få den levert på døra av oss.

Snørydding

Manglar du utstyr eller likar du rett og slett ikkje å måke snø, tilbyr vi snø rydding ved hjelp av snøfresar eller brøyting med traktor. Vi måker både tak, terrasse, vei og resten av uteområdet dersom du ynskjer det. Kontakt oss for snømoking!

Bygningsmateriale

Ynskjer du å byggje ut hytta, har Hardangervidda Hytteservice alt du trenger for større eller mindre byggeprosjekter. Vi har gratis levering til Feet. Dersom vi ikkje har materiala du treng på lager, gjer vi alt vi kan for å skaffe det innan kort tid. Vi kan skaffe blant anna:

Leca-produkt
Betong
Trelast – 2×4 plank, 2×6 plank og 2×8 plank
Terrassemateriell – Trykk impregnert, grøn materiale
Festemateriell – skruer, lim og fugemasse
Diverse til reparasjon / nybygg
Vinduer og vindusmaterial

Utstyr til hytte

Hardangervidda Hytteservice sel diverse utstyr til hytter slik som brannsløkkingsapparat og brannslangar. Vi kan få tak i frostsikre brannsløkkingsapparat som held ned til -30C.

Bålpanna gjer en kveld på hytta endå meir koseleg! Rundt Bålpanna kan familie og vener samlast året rundt for hyttekos. Dessutan er den ypparleg for matlaging! Kom innom for informasjon om Bålpanna vi fører.

Hardangervidda
Kontaktinformasjon
Åpningstider:

Mandag-fredag : 07-17
Lørdag-søndag: 10-15